Boks therapie

Logo van Tijt

Als je psychologische hulp zoekt, zit je vaak vast; vast in jouw hoofd, vast in terugkerende gedragspatronen of vast in bepaalde emoties die je niet wilt voelen.

 

Met boks-(trauma)herapie kom je snel tot de kern van de onderliggende problemen en emoties die je in het dagelijks leven hinderen. Samen met een GZ psycholoog en een boks-coach ga je aan de slag in een veilige omgeving.

Boksen en EMDR

Bij een combinatie van EMDR en boksen komt er een krachtig traumaverwerkingsproces op gang, waarbij brein én lijf betrokken worden. Voor veel cliënten is het minder makkelijk om te vermijden. Het boksen zorgt er namelijk voor dat je sneller de spanning en machteloosheid voelt, die je ten tijde van de traumatische gebeurtenis ook hebt ervaren.
 
Mocht je makkelijker leren door ervaring en/of het moeilijk vinden om te voelen en/of veel boosheid ervaren dan kan de combinatie van EMDR en boksen voor jou de manier zijn om (een gedeelte) van je traumatische ervaringen te verwerken. De sessies vinden plaats met een GZ psycholoog en een boxcoach, in samenwerking met MH-Reload. Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wandelpsycholoog

Aanmelden

Vraag naar de mogelijkheden en de locaties via info@tijt.nl

MAAK KENNIS MET TEAM TIJT PSYCHOLOGEN

WAAROM TIJT?

GEEN 
WACHTLIJST

vinkje

HOGE KLANT-TEVREDENHEID

vinkje

PRAKTISCH &
PRO-ACTIEF

vinkje

KORTDURENDE
TRAJECTEN

vinkje

Contact: info@tijt.nl      Adres: Euvelgunnerweg 25A, Groningen      KVK: 71376852      Fotografie: Jantina Fotografie      Ontwerp: CRISP-klantgeluk