COVID-19

Logo van Tijt

Jouw medewerkers zijn de spil van je organisatie.
Een medewerker die plezier heeft in het werk, zet zich maximaal in. De maatregelen rondom COVID-19 kunnen veel invloed hebben op jouw medewerker 

Met onze speciale ondersteuning rondom COVID-19 kun je uitval voorkomen en verzuim beperken.

De dreiging van het coronavirus bezorgt veel mensen gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Heel begrijpelijk. Mensen maken zich zorgen over hun eigen gezondheid en die van hun naasten. Ook de onzekerheid brengt veel teweeg. Hoelang gaat dit duren? Hoe groot is de economische schade? 

Al deze zorgen kunnen gevolgen hebben op iemands functioneren. Een medewerker kan zich minder goed concentreren of heeft klachten, zoals slapeloosheid. Door een gevoel van onmacht lukt het soms niet om te focussen op zaken die wel beïnvloedbaar zijn. 

Wil jij jouw medewerkers in deze onzekere periode ondersteunen? Onze bedrijfsmaatschappelijk werkers staan voor je klaar. Medewerkers kunnen zelf contact opnemen met TIJT om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het videogesprek analyseren we met een luisterend oor wat de medewerker nodig heeft om met de situatie om te kunnen gaan. 

“Naast een luisterend oor kreeg ik deskundige en praktische aanbevelingen op maat.” 

Telefoon

Aanmelden COVID-ONDERSTEUNING

Wil jij deze extra ondersteuning beschikbaar stellen voor jouw werknemers? Of heb je andere vraagstukken met betrekking tot de coronacrisis waar je als werkgever tegenaan loopt? Mail of bel ons dan. Wij helpen je graag verder!

Laat het ons weten. 
We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

 

Tijt voor actie

Door jouw medewerkers de mogelijkheid te geven deze vorm van ondersteuning zelf te organiseren, kan er heel direct gekeken worden wat er nodig is qua ondersteuning. 

Extra ondersteuning van onze bedrijfsmaatschappelijk werkers kan in de volgende situaties helpen: 

  • Jouw medewerker ervaart een toename van onrust, spanning of angst. 
  • Jouw werknemer moet wennen aan een andere manier van (thuis)werken.
  • Jouw werknemer heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden als het gaat om de combinatie werk en privé. Hoe vind je een balans tussen opvang/onderwijs van de kinderen en de eigen werkzaamheden?
  • Jouw medewerker ervaart een gevoel van eenzaamheid door het gemis van sociale contacten.

Persoonlijke begeleiding

Jouw medewerkers krijgen concrete handvatten die helpen in het omgaan met de belemmerende gedachten en gevoelens waar zij door de aanwezigheid van het coronavirus mee worstelen. 

Mocht het eerste persoonlijke gesprek onvoldoende zijn, dan wordt een bedrijfsmaatschappelijk werktraject geadviseerd. Tijdens het begeleidingstraject met een van onze professionals leert de werknemer in vijf gesprekken om te gaan met de huidige situatie. Dit traject helpt om verdere klachten en uitval te voorkomen. Het helpt de werknemer om tot rust te komen en meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk zijn.

Wat besproken wordt, is vertrouwelijk en wordt niet zonder toestemming met anderen besproken. Onze bedrijfsmaatschappelijk werkers houden zich aan de beroepscode en privacywet.

MAAK KENNIS MET MIRJAM, SANDRA
EN DE REST VAN het team

WAAROM TIJT?

GEEN 
WACHTLIJST

vinkje

HOGE KLANT-TEVREDENHEID

vinkje

PRAKTISCH &
PRO-ACTIEF

vinkje

KORTDURENDE
TRAJECTEN

vinkje

06-57 80 60 67

Contact: info@tijt.nl      Adres: Euvelgunnerweg 25A, Groningen      KVK: 71376852      Fotografie: Jantina Fotografie      Ontwerp: CRISP-klantgeluk