Wandelpsycholoog

Logo van Tijt

Als je psychologische hulp zoekt, zit je vaak vast; vast in jouw hoofd, vast in terugkerende gedragspatronen of vast in bepaalde emoties die je niet wilt voelen.

Je hebt hier vaak al heel veel en goed over nagedacht, alleen heeft dat niet tot verandering geleid.

 

Buitenpsychologie

Daarbij kan buitenpsychologie jou helpen. Door letterlijk in beweging te zijn kom je vaak uit je hoofd en ontstaat er weer ruimte voor nieuwe inzichten en acties. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat wandelen helpt bij het verminderen van stress en bij het verbeteren van de stemming.

In de natuur zit veel symboliek, waar wij in onze behandelingen regelmatig gebruik van maken. Het biedt vaak een nieuwe, creatieve manier van kijken naar onszelf en ons probleem, waardoor er ruimte ontstaat voor het ontwikkelen van nieuwe patronen.

We horen vaak van onze cliënten dat ze hun verhaal makkelijker delen tijdens een wandeling, naast elkaar lopend, dan tijdens een gesprek in een kamer tegenover elkaar. Dit voelt meer laagdrempelig aan.

De behandeling is uiteraard gebaseerd op wetenschappelijk bewezen interventies die wij vertalen naar onze groene spreekkamer.

Wandelpsycholoog

Aanmelden

Informeer op welke locaties dit mogelijk is via info@tijt.nl

MAAK KENNIS MET TEAM TIJT PSYCHOLOGEN

WAAROM TIJT?

GEEN 
WACHTLIJST

vinkje

HOGE KLANT-TEVREDENHEID

vinkje

PRAKTISCH &
PRO-ACTIEF

vinkje

KORTDURENDE
TRAJECTEN

vinkje

Contact: info@tijt.nl      Adres: Euvelgunnerweg 25A, Groningen      KVK: 71376852      Fotografie: Jantina Fotografie      Ontwerp: CRISP-klantgeluk