Ons team

Logo van Tijt

Even voorstellen…

Wij zijn het team van TIJT! Stuk voor stuk ervaren bedrijfsmaatschappelijk werkers met hart voor ons vak en de mens. Wij willen graag dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk kan gaan. Lukt dat niet? Dan bieden we begeleiding aan werknemers én werkgevers.

Ook zetten we in op preventie. Voorkomen is beter dan genezen! Op www.gezondTIJT.nl vind je al onze cursussen en workshops om op een leuke, laagdrempelige manier aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Bedrijfsmaatschappelijk werk is iedere dag weer interessant door de diversiteit aan mensen, ook wanneer je zoals ik al meer dan tien jaar werkervaring hebt. Mensen zien opbloeien en de regie zien oppakken door hen van praktische handvatten te voorzien, dat vind ik het mooiste aan ons vak.

Sinds 2018 sta ik samen met Sandra aan het roer van TIJT. Wat voelt het goed om ons team te laten groeien in hun werk door supervisie, begeleiding en thema workshops te geven.

Vrije TIJT

Ook buiten mijn werk hou ik ervan om mensen om me heen te hebben. Samen is alles leuker!

Daarnaast beweeg ik graag in de buitenlucht. Ik droom ervan om de West Highland Way in Schotland te lopen. 

“Creatieve en passende oplossingen vinden zodat jij weer in je kracht staat, daar krijg ik energie van!”

Sandra van der Mei-Bultstra

2021 Profiel foto's team-5

Samen met Mirjam ben ik eigenaar van TIJT. In mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werker en trainer staan samenwerkingen en het benutten van nieuwe kansen centraal. Het geeft mij energie als medewerkers na een traject weer sterk in hun schoenen staan en we organisaties een stapje verder helpen met ondersteuning van hun medewerkers.

Vrije TIJT

Het liefst ben ik buiten. Ik hou van wandelen met de hond in het bos, of nog beter: over het strand. Daarnaast ben ik heel wat uurtjes op het sportveld te vinden. De ene keer om zelf te sporten, de andere keer als supporter voor mijn kinderen. Wat staat er bovenaan mijn bucketlist? Die heb ik niet. Zodra er een leuk idee voorbijkomt, probeer ik die zo snel mogelijk uit te voeren.

“Mijn nieuwsgierigheid helpt me bij het ontdekken van jouw kijk op de wereld. Van daaruit help ik jou weer sterk in je werk te staan.”

Bij ieder bedrijf komt natuurlijk ook administratief werk kijken. Ook bij TIJT. Ik hou me bezig met het maken van afspraken met cliënten, dossiers aanmaken, verwerken van rapportages en de facturering. Na mijn ochtendwandeling met onze hond ga ik vol energie aan de slag. Mijn vooruitziende blik helpt mij daarbij. Vooral bij het inplannen van alle verschillende agenda’s, dat moet natuurlijk wel kloppen.

Vrije TIJT

Buiten zijn is voor mij echt genieten. Of ik nu wandel met de hond of in de tuin aan het werk ben. Ik haal mijn kracht uit de natuur.

Mijn wens om ooit een pluktuin te maken past daar perfect bij.

“Het is een voorrecht om een rol te kunnen spelen bij iemands persoonlijke herstel”

In mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon is luisteren ontzettend belangrijk. En laat dat nu een van mijn kwaliteiten zijn. Of het nu gaat om stress door werk/privé, pesten op de werkvloer, werken aan de communicatievaardigheden of het aangeven van grenzen. Ik luister naar jouw verhaal en denk graag met je mee.

Vrije TIJT

Tijd doorbrengen met mijn gezin staat voor mij bovenaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten, koken, lezen of een opleiding te volgen. Een mens is nooit uitgeleerd!

Ooit hoop ik zelf trainingen te kunnen geven.

“Het geeft zo’n goed gevoel als je iemand kunt helpen de draad weer op te pakken!”

Ik begeleid medewerkers die iets willen leren, ergens tegen aan lopen, dreigen vast te lopen of zijn uitgevallen. In de gesprekken die ik met de medewerkers heb, nemen we samen onder de loep wat er speelt en wat de medewerker lastig vindt om vervolgens samen te kijken hoe daar anders mee om te gaan. Zonodig is er afstemming met leidinggevende en/of de bedrijfsarts of eventuele andere betrokkenen.

Vrije TIJT

Mijn vrije tijt besteed ik graag aan wandelen, fietsen, sporten en lezen.

Mijn bezoek aan New York City en de aanslag op de Twin Towers enkele jaren later heeft veel indruk op me gemaakt. Ik zou heel graag nog een keer terug willen naar deze plek om te zien en ervaren wat er nu op die plek staat.

“Door vragen te stellen help ik de ander antwoorden te vinden”

Alet van der Veen

2021 Profiel foto's team-14

“Met een pragmatische aanpak geef ik je handvatten waar je actief mee aan de slag kunt”

Als bedrijfsmaatschappelijk werker help ik mensen die vastlopen in hun werk en/of thuissituatie weer in beweging te komen. Het contact met de mensen die ik begeleid en het meemaken van hun proces geeft mij enorm veel voldoening. Ik hoop iedereen met wie ik werk iets van mijn veerkracht mee te geven zodat het makkelijker wordt om terug te veren als het tegenzit.

Vrije TIJT

Ik vind het heerlijk om samen met een van mijn paarden door het bos te rijden. Als ik het paard afzadel na onze rit ben ik altijd weer vrolijk en opgeladen.

Ik zou heel graag nog eens een cursus Kyudo doen, Japans boogschieten, dat lijkt me geweldig!

“Met een pragmatische aanpak geef ik je handvatten waar je actief mee aan de slag kunt”

In mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werken ondersteun ik medewerkers bij werkgerelateerde problemen en bij herstel na uitval. De gesprekken die ik met mensen heb maakt dit werk zo bijzonder. Het is een voorrecht om een rol te kunnen spelen bij iemands persoonlijke herstel. Het helpt daarbij dat ik goed ben in het doorgronden van de situatie en factoren die van belang zijn herken.

Vrije TIJT

Stuur mij maar naar buiten! Ik hou van mountainbiken, wandelen, een zonnig terrasje pakken en met het gezin op pad in onze camper. Ook van klussen krijg ik veel energie.

Ik wil nog wel graag leren kitesurfen. Heerlijk het water op!

“Het is een voorrecht om een rol te kunnen spelen bij iemands persoonlijke herstel”

Sinds kort heb ik een eigen moestuin. Wat is het fijn om alles wat ik gezaaid heb te zien groeien en bloeien! Dat is ook precies waar ik mijn energie vandaan haal in mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werker.

Ik maak heel makkelijk contact met mensen, wat erg handig is in dit vak. Zo kunnen we al snel samenwerken aan de juiste balans in jouw leven.

Vrije TIJT

Daar heb ik eigenlijk te weinig van! Naast het werken in mijn moestuin hou ik van: tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden, hardlopen, koken, lezen, spelletjes spelen, het huis gezellig maken en muziek maken: ik speel gitaar, piano en zit op zangles.

Met al die hobby’s blijft er weinig tijd over om te reizen, maar ik wil heel graag nog eens een reis naar Indonesië maken.

“Mensen laten groeien en ontwikkelen, dat is de kracht van ons werk”

Ik krijg enorm veel energie van mijn werk als bedrijfsmaatschappelijk werker. Door de afwisselende samenwerking met cliënten, leidinggevenden en bedrijfsartsen is geen dag hetzelfde. Wanneer mensen weer met plezier naar hun werk gaan of hun privézaken weer op orde zijn, sluit ik de dag met een glimlach af.

Vrije TIJT

In mijn vrije tijd ben ik vaak in onze tuin en kas te vinden. Naast de verschillende groenten en fruit, heb ik ook schapen en kippen om te verzorgen.

Als het even kan wil ik met mijn gezin voor een langere periode door Europa reizen in een camper.

“Samen met jou kijk ik wat er nodig is om werk en privé weer in de juiste balans te brengen”

Met een positieve instelling help ik medewerkers en leidinggevenden door advies, coaching en consultatie. Ik ben gespecialiseerd in het coachen van zelfsturende teams. Het doel? Het welzijn van de medewerkers vergroten. Daarbij staan vertrouwelijkheid, vrijwilligheid en eigen verantwoordelijkheid voor mij centraal. Ik probeer je via een kortlopend traject weer in mogelijkheden te laten denken.

Vrije TIJT

Tijd doorbrengen met familie en vrienden onder het genot van een goede maaltijd, ik teken ervoor! Wandelen en lezen doe ik ook graag.

Uiteindelijk hoop ik een pipowagen in de tuin te kunnen plaatsen die gebruikt kan worden als praktijkruimte en vakantiebestemming.

“Samen focussen we op de mogelijkheden, niet op de belemmeringen”

Medewerkers keuzes laten maken en weer richting geven, voelt voor mij als de grootste meerwaarde van mijn vak. 

Ik krijg vooral energie van het in contact zijn met anderen. En een straaltje zonlicht helpt ook natuurlijk

Vrije TIJT

Lekker buiten, actief door te werken in de tuin of wandelen en fietsen in onze mooie natuurgebieden in het Noorden.

Een huisje aan zee, dat is mijn droom.

“Kijk naar wat wel werkt en doe daar meer van”

Als vertrouwenspersoon denk ik tijdens de moeilijke momenten graag met je mee. Ik luister en biedt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

Door af te stemmen kunnen we samen kijken naar welke stappen er bij jou passen.

Vrije TIJT

Mijn vrije tijd steek ik het liefst in alle zorg rondom mijn paarden. Een fijne buitenrit of gewoon wat klusjes in de stal.?… ik vind het heerlijk

“Als vertrouwenspersoon sta ik naast je bij de volgende stappen in jouw proces”

Ik ben werkzaam als gezondheidspsycholoog. 

Voor TIJT kan ik kortdurende psychologische behandeling (EMDR) bieden, om “oude” gebeurtenissen te verwerken die het dagelijkse functioneren belemmeren.

Ik vind het fijn om constructief samen te werken en te zoeken naar mogelijkheden.

 

Ik ben werkzaam als psycholoog. 

Voor TIJT kan ik kortdurende psychologische behandeling (EMDR) bieden, om “oude” gebeurtenissen te verwerken die het dagelijkse functioneren belemmeren.

 

 

Ik ben werkzaam als gezondheidspsycholoog. 

Voor TIJT kan ik kortdurende psychologische behandeling (EMDR) bieden, om “oude” gebeurtenissen te verwerken die het dagelijkse functioneren belemmeren.


Ik ben werkzaam als loopbaancoach. 

Voor TIJT help ik mensen die willen onderzoeken of hun huidige functie nog bij ze past of die iets anders willen. Ik ga met je aan de slag om te kijken waar je talenten en interesses liggen, waardoor je bewust stappen kunt zetten.

Ik vind het fijn om constructief samen te werken en te zoeken naar mogelijkheden. Ik vind het leuk om vanuit kwaliteiten te denken in kansen. 

Een rondreis door Japan staat bovenaan mijn wensenlijst en ik krijg energie van culinaire uitjes en wegdromen bij spannende verhalen.

 

 

Ik ben werkzaam als mantelzorgcoach. 

Steeds meer medewerkers combineren hun werk met zorgtaken voor naasten. Als zorg intensief is en lang duurt, kan het lastig zijn om een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Als mantelzorgcoach onderzoek ik samen met medewerkers wat zij nodig hebben om de balans te herstellen. Daarnaast adviseer ik de werkgever hoe om te gaan met dit uitdagende thema.

Wat mij kenmerkt is mijn open blik, een luisterend oor en aandacht voor het geheel.

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren en uitgebreid te koken. Met drie jongens sta ik in de weekenden vaak op het voetbalveld. Hier kan ik erg van genieten.

.

WAAROM TIJT?

GEEN 
WACHTLIJST

vinkje

HOGE KLANT-TEVREDENHEID

vinkje

PRAKTISCH &
PRO-ACTIEF

vinkje

KORTDURENDE
TRAJECTEN

vinkje

06-57 80 60 67

Contact: info@tijt.nl      Adres: Euvelgunnerweg 25A, Groningen      KVK: 71376852      Fotografie: Jantina Fotografie      Ontwerp: CRISP-klantgeluk